RO Study
👤
Aselaje
Aselaje
20-02-2017
Engleza
a fost răspuns
raspundeti repede va rog
Răspuns :
Biluta
Biluta
20-02-2017
I wasn't
you was
My parents were
Were they..?
My friends were not.
Sper ca te-am ajutat , eu am scris doar partea de inceput , restul o poti face tu ! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Planul Dezvoltat De Idei Cu 0-12 Propozitii Al Textului''Prislea Cel Voinic Si Merele De Aur. Aici Am Inceput Planul Trebuie De Continuat:1.Imparaul Puternic C
Schinba Verbele Din Textul Urmator La Persoana Treia Eu Sunt Vlad.Eri Am Mers In Parc Inpreuna Cu Bunica Mea.NE-am Asezat Pe O Banca Si Am Admirat Florile Mult
Fisa De Lectura La " Sarea In Bucate " Dau 15 Puncte !! E Urgent !
ALCATUITI Planul Nuvelei Delfinul De George Meniuc Dupa Schema Data momentul Desfasurari actiuni meditati ,opini ,discuti comentari Ale Naratorului URGET IMI T
Exista Doar Un Singur Numar Natural Care Impartit La 8 Da Catul 246?
Va Roooog Cine Stie Sa Ma Ajute Scrieti Versuri Cu Rima Data: a ......…………………carte b ……………………..stii a ……………………...parte b ………...……………miii a ………………………scrie a …………
Ce Parte De Vorbire Este Pasa Din Opera Pasa Hassan?
Identificati Adverbele Si Precizati Functia Sintactica Madam Popescu Mai Sărută O Dată Dulce Pe Maiorașul, Îl Scuipă, Să Nu-l Deoache, Și-l Lasă Jos. El A Pus
Explicati De Ce Mai Badita,floare Dulce ,,literatura Populara'' Este O Poiezie Lirica
Se Considera Functia F:R->R, F(x)=2x+3 a)Determinati Numarul Real A Stiind Ca F(a)=7 b)Calculati Aria Triunghiului Determinat De Reprezentarea Grafica A Func