RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-02-2017
Limba română
a fost răspuns
ex 6 dau coroana
IMI TREBUIE MAINE LA SCOALA
Răspuns :
GermaNNuL
GermaNNuL
20-02-2017
a) Plec - Cine pleaca - Eu.
b)Iau - Ce fac - Ele iau
c) Ve-ti fii - Ce fac - Voi ve-ti fii.
Sper ca te-am ajutat. Coronita?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
,,Claudio Bătu De Două-trei Ori Cu Vârful În Pă- Mânt, Apoi, Aproape Fără Să Se Gândească, Îl Încălecă Şi Dintr-odată Nu Mai Fu Baston, Ci Cal, Un Minunat Mânz
Rezumat La Cartea Momo Scurt Dau 50 De Puncte
Folosind Liniatura Caietului Și Tabelul De La Pagina 72, Realizează Câte Un Grafic Pentru A Arăta Trecute În Aer Liber De Fiecare Copil.
4 Oca = Găseşte Cuvinte Cu Acelaşi Înțeles Pentru: Negustor = Geroasă = Domnitor = Haine = Provincie Repede Va Rog
Ifică Relaţiile Şi Scrie A Pentru Cele Adevărate Şi F Pentru Cele False (580-40:2x4): 25+ 550 < 600 300-2x [5x (70-78:3)]: 8>250 C) [(3+47 +50): 4+ D) [10
7. Un Bec De 100W Funcționează 5 Ore Pe Zi. a)Care Este Energia Electrică Consumată Într-o Zi? Exprimați Rezultatul În KWh Și În J. b)Cât Costă Pe Lună (30 Zile
Fie Numarul 14,237. Completeaza Spatiile Libere
15 Lucrați În Perechi! Creați Și Rezolvați O Problemă După Schemă. Orhei Chişinău 80 Km 145 Km Hânceşti 100 Km Leovava Rog E Urgent Imi Trebuie Pana Maine!!!!!
Calculează Și Apoi Ordonează Crescător Numerele: -33, 75, -(-3) ², (−4) º, (2 ³) ², [(-3)2]2, (-2)5, 0. B) Calculează Și Apoi Ordonează Descrescător Numerele: -
Acordul Subiectului Cu Pre Să Descoperim! Subliniază Subiectele În Propozițiile De Mai Jos Şi Compară Formele Acestora. A) Vrabia Ciripeşte. →Vrăbiile Ciripesc.