Răspuns :
Salut!
"lui"= pronume personal, persoana a III-a, forma accentuată, numarul singular, genul masculin, cazul acuzativ, functia sintactica de atribut pronominal genitival;
"(spre) ei" - pronume personal, persoana a III-a, forma accentuată, numărul plural, genul masculin, cazul acuzativ, precedat de prepoziţia "spre", funcţia sintactică de complement circumstanţial de loc;
"el" - pronume personal, persoana a III-a, forma accentuată, numărul singular, genul masculin, cazul nominativ, funcţia sintactică de subiect;
"l - (a întrebat)" - pronume personal, persoana a III-a, forma neaccentuată, numărul singular, genul masculin, cazul acuzativ, funcţia sintactică de complement direct;
"(pentru) mine" - pronume personal, persoana I, forma accentuată, numărul singular, cazul acuzativ, precedat de prepoziţia "spre", funcţia sintactică de complement indirect;
"m - (au chemat)" - pronume personal, persoana I, forma neaccentuată, numărul singular, cazul acuzativ, funcţia sintactică de complement direct;
"(de la) ei" - pronume personal, persoana a III-a, forma accentuată, numărul plural, genul masculin, cazul acuzativ, precedat de prepoziţia "de la", funcţia sintactică de nume predicativ;
"vă" - pronume personal, persoana a II-a, forma neaccentuată, cazul acuzativ, funcţia sintactică de complement direct;
"le - (am trimis)" - pronume personal, persoana a III-a, forma neaccentuată, numărul plural, cazul dativ, funcţia sintactică de complement indirect;
"(să)-i (anunţ)" - pronume personal, persoana a III-a, forma neaccentuată, numărul plural, gen masculin, cazul acuzativ, funcţia sintactică de complement direct;
"lor" - pronume personal, persoana a III-a, forma accentuată, numărul plural, cazul genitiv, funcţia sintactică de atribut pronominal genitival;
"mi - (au promis)" - pronume personal, persoana I, forma neaccentuată, numărul singular, cazul dativ, funcţia sintactică de complement indirect;
"(să) mă (întâmpine)" - pronume personal, persoana I, forma neaccentuată, numărul singular, cazul acuzativ, funcţia sintactică de complement direct;
"(nu) - i (văd)" - pronume personal, persoana a III-a, forma neaccentuată, numărul plural, genul masculin, cazul acuzativ, funcţia sintactică de complement direct;
"noi" - pronume personal, persoana I, forma accentuată, numărul plural, cazul nominativ, funcţia sintactică de subiect.