RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-02-2017
Engleza
a fost răspuns
vă rog primiți coroană
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-02-2017
2) is playing;
3) is jumping;
4) is eating;
5) are you having;
6) am having.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca A+b=3054,calculeaza: 236+a+586+b-2999=?
Care Sunt Numerele Care Corespund Fiecarei Litere Daca: 1) A Este Cu 100 Mai Mare Decat Intreitul Lui B 2) B Este De 3 Ori Mai Mare Decat Jumatatea Lui C 3)
Aflati Termenul. 369+c-561+583-504=372
Am De Facut O Pagina Html Si Nu Imi Iese. Trebuie Sa Scriu Lucruri Despre Mine Si Sa Folosesc Liste,tabel Si Toate Cele :)) Dar Nu Imi Iese Titlul.imi Puteti Sc
Intr-o Eprubeta Se Incalzesc Puternic 4,9 Grame De Colorant De Potasiu(KClO3). a)Sa Se Scrie Ecuatia Reactiei Chimice Care Are Loc Si Sa Se Stabileasca Tipul Re
Lacurile Formate Prin Acumularea Apei In Adancituri Rezultate Prin Prăbușirea Scoarței Terestre Se Numesc: a) De Baraj Natural B) Lagune C) Tectonice D) Vulcani
Vacanta Mare Este Asteptata De Toti Copii, Analizati Subiect , Predicat
896+c<901 **Mi-l Rezolvați Va Rog Ca Si Exemplul De Mai Jos? (e Tot De La Exercițiul Dat La Tema Doar Ca E Alt Exercitiu Exemplul) **
Un Rezervor Are Forma Unui Cub Cu Latura De 5m.2robinete Vor Umple Cu Apa Aceste Robinete.Prin Fiecare Robinet Curg 10l De Apa Pe Secunda În Cât Timp Vor Umple
Cele 6 Unghiuri Adiacente Cate Doua Formate In Jurul Unui Punct Sunt Congruente.Masura Unui Unghi Din Cele Sase Este Egala Cu...