RO Study
👤
Korina5
Korina5
20-02-2017
Geografie
a fost răspuns
va rog descriet riul Nel
Răspuns :
Alialin
Alialin
20-02-2017
Raul NIL este un rau lung si are multe speci de animale acvatice,dar si pe uscat cat si in aer. Unele dintre ele sunt:
-acvatice:crocodilil,pesti,etc
-pe uscat:rasi,uni crocodili,soparle,etc.
-aer:pasarile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Niste Exercitii De Cls A 8 A?Trebuie Sa Rationalizam NumitoriiAm Incercat Si Nu Mi-au IesitSunt In Imaginile De Mai JosVa Rog Mult De T
Vreau O Descriere Despre Muntii Apli.Sa Nu Fie Copiat De Pe Net.
Alcatuiti Cate Un Enunt Cu: N-ai Nai C-ai Cai M-ai Mai C-au C-am C-ati M-au M-ati M-am.Plzzzzzzzzzzzz!
Care Sunt Participiile Trecut Si Cu Ce Auxiliar Se Conjuga Urmatoarele Verbe: Accompagnent, Vider , Remplir, Traverser, Continuer , Arriver
Calculați Sumele:4+44+444+…+444+…+44
7*2la Puterea1997-6*2 La Puterea1996-2*2 La Puterea 1998 = 4*3 La Puterea1995-3 La Puterea1996-3*3 La Puterea1994 = 3la Putere
Complecteaza Dupa Model Si Alcatuieste Propozitii Enuntiative Cu Ajutorul Cuvintelor Gasite. Ex.Branci--- Inbrancit Brat--- . Podoaba---
Alegeti Raspunsul Corect:Tesuturile Cu Celule Cilindrice Sunt:a) Epitelii De Acoperireb)tesutul Muscular Netedc)tesutul Conjuctiv Laxd) Tesutul NervosNeuronul E
Explicati Scrierea Cu Litera Initiala MaRE A Cuvintelor Foarea-Soarelui Si Toamna Di Radsodii De Toamnava Rog Sa ma Ajutati!!!!!
Diferenta Dintre 71 Si Un Numar Natural Este Egala Cu 103.Determinati Numarul.MULTUMESC