RO Study
👤
HUTUTUIA11
HUTUTUIA11
20-02-2017
Engleza
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă! Este urgent!
Răspuns :
Loveismagic
Loveismagic
23-02-2017
Când ai nevoie? Fahbsbsbbwvvs
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nr. Natural De Forma 1xx* + 2xx* +3xx *, Care Se Divide Cu 10 Este Egal Cu A) 500 B)550 C)600 D)650 E)700
7. Sa Vedem Cum Te Descurci La Gramatica Precizează Valoarea Morfologică Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate Din Text Dau Coroana
*Fie O Punctul De Intersecție A Diagonalelor Dreptunghiului ABCD . Aflați M(DAC) Daca: A) M(AOB)=154° B) M(COD)=117° Dau Coroană
Poate Cineva Sa Mi Rezolve Toata Schema De La 90 ,va Rog Din Suflet??
Alcătuiți Un Enunț În Care Cuvantul Planeta Sa Vie Atribut În Cazul Genitiv Repede Va Rog!!! Primul Răspuns Corect Primește Coroana!!
Doua Avioane Au Decolat In Acelasi Timp.Primul A Zburat Cu O Viteza De 240km/ora,iar Al Doilea Cu 210km/ora Cate Ore Au Zburat Daca Primul A Parcurs Cu 150 Km M
Doi Muncitori, Lucrînd Împreună, Pot Termina O Lucrare În 12 Zile. În Cîte Zile Ar Putea Termina Aceeași Lucrare Primul Muncitor, Știind Că El În Două Zile Efec
Cerința -----> #1772 Progresie2 Pbinfo Se Consideră O Progresie Aritmetică Cu Primul Termen A1 Și Rația R, Precum Și Un Număr N. Să Se Afișeze O Matrice Pătr
Intr-o Perioada De Timp Am Masurat Temperatura Media Zilnica. Rezultatele Sunt Prezentate In Graficul Alaturat numar Zile4 3 2 1 0/10C 15C 18C /20C A0 IN CATE Z
Daca Un Unghi Are 50 Grade, Atunci Măsurile Unghiurilor Formate De Laturile Lui Cu Bisectoarea Suplementului Său Adiacent Sunt .....grade Și Grade. Vreau Rezolv