Răspuns :
Intr-o zi geroasa de iarna eu si familia mea ne-am gandit sa petrecem iarna asta la munte alaturi de familia celui mai bun amic al meu Andrei ! Am vrut sa mergem la Predeal doar ca acolo nu este nici o vedeta !
-Mama unde mergem ?
-La munte din Cehlau dragul mami deoarece acolo sunt actorii din Alex&trupa
-Nicolle
-Alex
-Emma
-Sam
-Christian
-Va venii si prietenul meu Andrei ,?
-NU el nu va mai venii deoarece mama si tatali lui l-au pedepsit pentru ca nu si-a facut temele inainte de a pleca la munte la Preadeal!
-Atunci nu va mai fii cum era ,eu o sa ma intalnesc cu personajele din desenul Alex si trupa si el nici nu are voie pe telefon?Daca el nu v- venii atunci nici eu nu voi face diseara poza cu actorii aceia!
-Dragul mamii nu fii trist o sa vorbesc eu cu parintii lui si poate ii conving !
-Bine mama !
Seara dupa ce a venit si Andrei cei doi s-au dus sa isi faca poza cu Sam Christian Nicolle Ema dar si Alex !
A fost o vacanta de iarna pe cinse !
sper ca te-am ajutat !
-Mama unde mergem ?
-La munte din Cehlau dragul mami deoarece acolo sunt actorii din Alex&trupa
-Nicolle
-Alex
-Emma
-Sam
-Christian
-Va venii si prietenul meu Andrei ,?
-NU el nu va mai venii deoarece mama si tatali lui l-au pedepsit pentru ca nu si-a facut temele inainte de a pleca la munte la Preadeal!
-Atunci nu va mai fii cum era ,eu o sa ma intalnesc cu personajele din desenul Alex si trupa si el nici nu are voie pe telefon?Daca el nu v- venii atunci nici eu nu voi face diseara poza cu actorii aceia!
-Dragul mamii nu fii trist o sa vorbesc eu cu parintii lui si poate ii conving !
-Bine mama !
Seara dupa ce a venit si Andrei cei doi s-au dus sa isi faca poza cu Sam Christian Nicolle Ema dar si Alex !
A fost o vacanta de iarna pe cinse !
sper ca te-am ajutat !