👤
a fost răspuns

Redacteaza o compunere narativa cu titlul Aventuri la Zoo in care sa folosesti toate pronumele invatate(maxim 2 din fiecare).
Urgent!!!

Răspuns :

Intr-o zi eu si familia mea ne-am gandit ca ar fii frumos daca am merge maine la gradina zoologica ! Ne-am urcat in autobuz.Acolo m-am intalnit cu niste colegi de ai mei si ne-am gandit sa mergem prima data la ursii panda deoarece ei sunt foarte frumosi ! Andreea colega mea cea mai buna a zis nu ca ar fi ,mai bine daca am merge sa ne cumparam o banana mai intai si dupa aia sa mergem la ursii panda ! Dupa ce am venit de la magazinul gradinii zoologice am trecut pe langa o maimuta ,iar cand a vazut banana a inceput sa sara in cusca ! Dupa ce am ajuns la ursul panda ne-am uitat in spate si era o maimuta  langa noi atunci noi am dat din greseala peste cusca unui elefant si a sarit si el din cusca ! Atunci noi ne-am urcat in spatele elefantului si am iesit afara din gradina zoologica ! A fost o zi foarte frumoasa ! A fost o adventura foarte frumoasa deoarece am petrecu-o alaturi de colegii mei ! El este elefantul Mita iar noi suntem adventurierii gradinii zoologice ! SFARSIT ! sper ca te-am ajutat