RO Study
👤
Deizii
Deizii
19-02-2017
Limba română
a fost răspuns
DACA SE POATE DOR EX 6
Răspuns :
Angelalazar56
Angelalazar56
19-02-2017
prezent:
ei/ele spun
tu spui
el/ea spune
noi spunem
voi spuneti
eu spun
trecut:
ei/ele au spus
tu ai spus
e/ea a spus
noi am spus
voi ati spus
eu am spus
viitor: ei/ele vor spune
tu vei spune
el/ea va spune
noi vom spune
voi veti spune
eu voi spune
Answer Link
Best200
Best200
19-02-2017
Prez. Trec. Viito.
Ei/ele- spun au spus vor spune
Tu spui ai spus vei spune
El/ea spune a spus va spune
Noi spunem am spus vom spune
Voi spuneți ați spus veți spune
Eu spun am spus voi spune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Se Întâmplă Cu Produsul A Doi Factori Dacă Primul Crește De Opt Ori Iar Al Doilea Se Micșorează De Două Ori.repede Va Rogdau Coroana
La Algebra Vă Rog Să Scrieți Pe Caietul De Clasa Criteriile De Divizibilitate Cu 2,3,4,5,9,10,25 Și Primele 20 De Numere Prime
Pentru A Ridica Un Pian La Etajul 2 Sau Platit 3 U.m.,iar Pentru A-l Ridica La Fiecare Etaj Urmator De 2 Ori Mai Mult Decit Pentru Etajul Precedent.Determinati
Radical Din -2 La Puterea 38+radical Din 2 La Puterea 38 Impartit La 16 La Puterea Radical Din 25
Rezumatul In Engleza Va Rog Dau Coroniță Celui Mai Bun Răspuns FARA GOOGLE TRANSLATE
Fie Unghiurile Aob Boc Ascendente Suplementare Știind Că Aob Egal Cu 120 108 Grade Și Aflați Măsura Lui B O C Este Egal Cu Cât Și Aflați Măsura
Citește Cu Atenție Textul Următor Delimitează Fragmentele Și Realizează Planul De Idei Măsuța Fermecată Măgarul De Aur Și Bată Din Desaga De Fratii Grimm
Cum Se Scrie Acetilura De Cupru?
Compuneti Propozitii Cu Omonimele :poarta,usor ,lin
Ecrivez Les Verbes Au Temis Indique Entre Parentheses : 1 Nous Nous ( Placer-present )presa De L'estrade Pour Mieux Voire Les Acteurs. 2 Îl (épeler -p