RO Study
👤
Vladoy
Vladoy
27-11-2014
Limba română
a fost răspuns
cum arata mama vitrega a albei ca zapada
Răspuns :
Stelutzu
Stelutzu
27-11-2014
Mama Albe-i ca Zapada era foarte urita,iinfricosatoare si purta permanent o rochie destul de neagra apropo avea si parul negru
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text Creativ In Care Sa Prezinți Cum S A Desfășurat O Întâmplare La Care Ai Participat
Tehnici De Măsurare A Forței!!!plsss!
In Triunghiul ABC Se Considera DE Apartine Lui AB Astfel Incat BD/DA=1/2 Si E Apartine Lui CB Asfel Incat CE/EB=1/3. Daca DC Ibtersecteaza AE In F. Calculati CF
Continuă Propozițiile :
Intrebarea Mea Este Legata De O Formula De Matematica Pe Care Am Uitat-o. O Sa Incerc Sa Descriu Problema:3.75 Cm( Symbol De Masurat Lungimea) = 6.6 Luni ( - Sy
Aflati Valoarea Lui B Pentru Are Punctul H(b-12;b+4 ) Se Afla Pe Graficul Functiei F:R-->R,f(x)=-5x+2
Intrebarea Mea Este Legata De O Formula De Matematica Pe Care Am Uitat-o. O Sa Incerc Sa Descriu Problema:3.75 Cm( Symbol De Masurat Lungimea) = 6.6 Luni ( - Sy
Îmi Puteți Spune Care Este Regula Pentru : (-1)^3^4^5 (aveți Imaginea În Atașament) Va Mulțumesc!
La O Cabana Sau Inchiriat 54 Perechi. De Schiuri Si Sanii. Stiind Ca Numarul Perechilor De Schiuri Este De 5 Ori Mai Mic Decat Al Saniilor, Cate Perechi De Schi
Demonstrați Că, Pentru Orice X Din R+, Are Loc Relația:[tex] {x}^{x} - X \geqslant 0[/tex]