RO Study
👤
ELY22s
ELY22s
18-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Cat face calculul: 1+2+3+...+97=?
Răspuns :
Patrycya05
Patrycya05
18-02-2017
1 + 2 + 3 +. . . . . . . . + 97 =
= [ ( 1 + 97 ) • 97 ] : 2 =
= (98 • 97) : 2 =
= 9 . 506 : 2 =
= 4 . 753.
Sper ca te-am ajutat ! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imagineaza-ti Ca Esti Ionut Si Pleci La Scoala. Scrie Un Bilet Parintilor Prin Care Sa Le Transmiti O Informatie.
Mă Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Câteva Idei Pentru O Compunere Cu Titlul "Atributul" ?? ... Doar Câteva Idei , Căci Restul Scriu Eu :) .... Multumesc Anticipat!!
Compunere In Engleza In Care Sa Descrii O Persoana , Cu Titlul : Descrierea Unei Persoane
Doresc O Compunere Cu Titlul Un Copac Batran Var Rogggggg Ajutatima
Va Rog Frumos,imi Zice Si Mie Cineva Trasaturile Poemului?
Un Borcan Su Smantana Cantareste 600 G . Dupa Ce Se Goleste Jumatate Din Cantitatea De Smantana , Borcanul Are 350 G . Cat Cantareste Borcanul Gol Si Cata Sma
La Un Chiosc De Ziare S.au Adus Dimineata 224 De Ziare Si 129 De Ro Viste.dacq La Chiosc Mai Erau 136 De Ziare Si 234 De Reviste .aflati Cate Au Ramas Ne Vandut
Alcatuiti Enunturi In Care Verbele;a Fi , A Prea, A Ramane ,a Insemna, A Iesi , A Ajunge Sa Indeplineasca Functia Sitactica De Predicat Verbal . Precizati Verbe
Cate Placi De Beton De Forma Patratica Avand Latura De 50 Cm Sunt Necesare Pentru A Pava Curtea Unei Scoli Care Au Forma De Dreptunghi Cu Dimensiunile De 47 M S
Ajutooor!! am Nevoie Sa Alcatuiti O Propozitie Dupa Schema: Subiect Exprimat Prin Subst. Comun Gen Fem. Nr. Plural Atribut Subst. Comun Gen Masculin Nr. Sin