RO Study
👤
Fane
Fane
12-01-2014
Limba română
a fost răspuns
forma literara a cuvantului pintre
Răspuns :
Panda
Panda
12-01-2014
Pintre = Printre
Forma literara este forma corecta, cea care se foloseste astazi.
Answer Link
Аноним
Аноним
12-01-2014
printre .
sper ca te-am ajutat ! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Toamna,dintr-un Stejar Cad Frunze Ingalbenite Timp De 4 Zile.In Fiecare Zi 'para' Cad De 6 Ori Mai Multe Frunze Decat In Ziua 'impara' Precedenta [de Exemplu,zi
Cine Ma Ajuta Sa Gasesc Forma Literara A Cuvintelor Ma Prinz,spuindu-se,sa Piarza,umere.
Un Teren In Forma De Trapez Are Perimetrul De 58 M Daca Baza Mare Este Dublul Bazei Mici, Iar Suma Laturelor Neparalele Este 16 ,iar Diferenta 2,calculeaza Dim
Care Sunt Complementele Circumstantiale De Mod Si Cuvintele Determinate De Acesta In Urmatoarele Propozitii: A) Il Privi Fara Excesiva Cordialitate. B) Exzist
Alcătuiți Cinci Prop În Care Substantivele Date Sa Fie Subiecte:lalele, Norii, Mama,Azor, Bunicul
Complementul Indirect Poate Fi Format Cu Sau Fara..... Si Trb Completat Trb Scurt
De La Ce Inaltime Cade Un Corp, Daca La Suprafata Pamantului Vuteza Lui Este Egala Cu 10m/s
Aegeti Verbele Din Urmatorul Sir De Cuvine:mananca ,elev,Cornelia,vesel,am Invatat,el Vesel,voi Pleca,calatoresc,erau.
Triunghiul ABC Este Dreptunghic In A.Daca AC=3 Rad Din 5 Cm Si Mas. Unghiului C=15 Grade,determinati Lungimea Ipotenuzei
-Sunt Un Număr Cu Soț Dintr-un Sir Crescător De Numere Asemenea Mie,adică Cu Soț.Părinții Mei Ma Protejează Si Ma Țin Intre Ei. Daca Cel Mai Mare Părinte Este 9