RO Study
👤
Gabi2345278901
Gabi2345278901
18-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Ajutati-ma si pe mine,va rog
Răspuns :
Anamaryc
Anamaryc
18-02-2017
Pronumele personale din textul acela sunt:
Lui(deja analizat)
Ei
El
Mine
M-
Ei
Le-
-i
Lor
-i
Noi.....
Nu conteaza daca se repeta....nu au aceasi functie sintactica.....si acelasi caz...acuma iti trimit si rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Defineste Termenii : Revolutia Moderata ,starea 3 A,congres,monarhie Constitutionala
Alcătuiește O Compunere Narativă De Minim 150 De Cuvinte , În Care Să Continui Textul Lui Matei Vișniec "Vrem Sa Dăruim O Fereastră" , Imaginandu-ti O Întâmplar
O Scrisoare În Care Îți Inviti Prietenul Tău La Concertul Artistului Preferat Al Lui Între 80 Si 100 Cuvinte
Alcătuiește O Compunere Narativă De Minim 150 De Cuvinte , În Care Să Continui Textul Lui Matei Vișniec "Vrem Sa Dăruim O Fereastră" , Imaginandu-ti O Întâmplar
Vă Roggg, Numai Punctul F Imi Trebuie
Scrie Un Alt Final Cărții "Ferma Animalelor " De George Orwell ,urgent Dau Coroană!!!
Evaluare Raspunde La Întrebari A Treia .Unde Se Petrece Acest Eveniment
. 3 Scrie Forma De Plural A Expresiilor Date. Prima Idee ... Ultimul Fulg- Prieten Drag... Prietenă Dragă... Dragul Meu Prieten Draga Mea Prietena ... ..
Calculează Rapid Grupând In Mod Convenabil Factorii
Împărțitorul Este 5,câtul Este 125 .cât Poate Fi Deîmpărțitul,știind Că Împărțirea Este Cu Rest Diferit De Zero? Găsește Toate Posibilitățile