RO Study
👤
Fata17
Fata17
18-02-2017
Matematică
a fost răspuns
care sunt primele litere ale alfabetului
Răspuns :
Cristinamaticiu
Cristinamaticiu
18-02-2017
A Ă Â
Dar de ce ai pus-o la secțiunea Matematică?
Answer Link
Marry111111111
Marry111111111
18-02-2017
ăâab
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Inca Unu: a)Numerele 127,53,76 Impartite La Acelasi Numar Natural Nenul N Dau Resturile 7,5 Si Respectiv 4.Determinati Numarul Natural N. b)Numerele 47.53.64 Im
Alexandru Are Iepuri Sii Porumbeii.Stiind Ca In Total Are 25 De Capete Si 75 De Picioare. a} Catii Iepuri Sii Porumbi Are? b} Daca Pentru A Hrani Doi Iepuri Est
Precizati Felul Subordonatelor Din Fraza: Vasile Disaga Isi Roteste Ochii Albastri Si Incepe Din Nou Sa Povesteasca Cu Aerul Ca Ceea Ce Spune Este Atat De Adeva
IN OGRADA LUI GICA SUNT RATE ,IEPURI SI-O PISICA CAPETELE-S DOUAZECI, IAR PICIOARELE-S CINCIZECI.CATE CAPETE-S DE FIECARE ? 2.ZBURDA VESELI PRIN OGRADA 15 BOBOC
Se Considera E(x)=(1+x)(1-x)+(x+2)(la Puterea A Doua)-2(x+2) ......unde X Este Numar Real
Cum Se Calculeaza Amplitudinea Termica Cand Intr-un Tabel Sunt Doua Orase Si Sunt Doua Luni De Exemplu Ianuarie Si Iulie. Temperatura Aerului In Luna Ianuarie E
Prezinta, In 30-50 Cuvinte Semnificatie Secventei: La Imparatul Leu In Slujba M-am Aflat/Insa Pueterea Lui/De E Slobod S-o Spui/M-am Silit Insfarsit Sa Fug, Sa-
Ce Sunt Oricand,oriunde,oricum Ca Valoare Morfologica?
Unde Pun Adresa Intr-o Scrisoare Informala La Engleza Si Ce Trebuie Sa Cuprinda?
Mirela Are In Doua Cutii 84 De Bile Rosii,60 Bile Verzi Si 14 Bile Albastre Distribuite In Mod Egal. Cate Bile Se Afla Intr-o Singura Cutie ?