RO Study
👤
RobertHM11
RobertHM11
18-02-2017
Matematică
a fost răspuns
3(2x-1)<_5x-0,5
-2(x+1)/3>_5x/2
Răspuns :
Maryiyiy215
Maryiyiy215
18-02-2017
1)x<_2,5;
2)3,5>_x
Sper ca este corect.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mda Eu Am O Proble Cu Matematica Se Invart Rotitele Cam Greu :))) Si Vreau Sa Ma Ajutati Voi.In Dreptunghiul ABCD,AB=10 Cm,BC=8 Cm .Calculcati A)lungimile Diago
Daca Astazi In Bucuresti Sunt 0 Grade , Iar Maine E De 2 Ori Mai Frig , Cate Grade Vor Fii Maine ?
Într-o Familie Cu 4 copii ,virstele Celor 6 Componenti (tata , Mama Si Copii) Sunt 38 ,36, 14, 12, 10, Si 8 Ani.Peste Citi Ani Suma Virstelor Parintilor Va Fi E
Desenati Un Segment Cu Capetele A Si B si Un Punct M Care Nu Apartine Segmentului
In Triunghiul Isoscel ABC Cu Baza BC= 4 Cm,medianele AM Si BN Fac Un Unghi De 30 Grade. Calculati Perimetrul Triunghiului.
Cum Se Spune "haide"bin Engleza?
Pentru Comenzile Online , Un Magazin De Calculatoare Aplica O Reducere De 10% . Pretul Unui Calculator Cumparat Online Este De 1800 Lei . In Magazin , Acelasi C
Fie O Gradina Sub Forma Unui Triunghi ABC Isoscel Cu AB=AC=10 Cm Si BC=6cm . Daca Un Copil Merge Pe Dreapta BC Pana In Punctul E Astfel Incat ME este Mediatoar
1.Propozitia Subordonata:Pentru Ca Nu Isi Mai Permitea Sa-l Intretina Este:a)completiva Indirectab)completiva Directac)circumstantiala De Cauza.2.Arhitectii Buc
Formula Debitului Cardiac ?