RO Study
👤
Nicu87
Nicu87
17-02-2017
Matematică
a fost răspuns
numerele formate numai din zeci
Răspuns :
Denissa1231
Denissa1231
17-02-2017
10 20 30 40 50 60 70 80 90 sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Roog.... Imi Trebuie Urget... Va Dau 15 Puncte.....Put The Suitable Structure, Either " It Is" Or "there Is ", "there Are" In Each Space, And Act The Mini D
1.abcd= Romb,aria= 54√3 Cm²a)produsul Lungimilor Diagonalelor Rombului Este Egal Cu ..... Cm²b)daca AD=9CM , Atunci Distanta De La C La Latura AD Este Egala Cu.
Un Sportiv Alearga Pe Un Stadion Distanta L=200m.Pista De Alergari Prezinta Un Semicerc Urmat De O Portiune Rectilinie Cu Lungimea L =100m.care Este Modulul Dep
Cand O Camila Este Insetata, 84% Din Greutatea Ei O Constituie Apa. Dupa Ce Bea, Greutatea Ei Creste La 800 De Kg Si Apa Reprezinta 85% Din Greutate.Aflati Greu
1.abcd= Romb,aria= 54√3 Cm²a)produsul Lungimilor Diagonalelor Rombului Este Egal Cu ..... Cm²b)daca AD=9CM , Atunci Distanta De La C La Latura AD Este Egala Cu.
Aflati Toate Numerele De Forma 23ab (cu Bara Deasupra) Care Se Impart Cu Rest 0 La 42.
Mihai Si Dan Au Împreună 78 Abtipilduri Mihai Are Cu 16 Abtipilduri Mai Putin Decât Dan . Cate Abtipilduri Are Fiecare Copil . Stiu Ca Am Scris Gr
Trapezul ABCD Cu AB//DC Are AD=DC, M(<DCA)=a* Grad si M(ACB)=b*grad. Aflati Masurile Unghiurilor Trepezului
Distanta Dintre Doua Oraseeste 864 Km.doua Trenuri Au Plecat Din Cele Doua Orase Unul Spre Celalalt,la Aceeasi Ora.primul Tren Are Viteza cu12km/h Maimica Decat
Care Sunt Cele 4 Orase Libere