Răspuns :
Dupa un mic dejun tarziu un Pisac, ne-am umplut sticlele de apa si am iesit pe rau inca o data , Juan, sateanul a carui barca cu vasle am imprumutat-o, ne-a spus sa urmariu raul Urubamba.In prima or am reusit sa vaslim, dar curand am ajuns intr-un loc unde vegetati era abundenta si nu am putut continua.Toti am iesit din barca si am incercat sa o tragem pe mal.A fost obositor si devenise destul de cald, asa ca am decis sa legam barca de o creanga.Am luat niste franghie din ghiozdanul meu dar s-a rupt. In final, am folosit cureaua Mariei, chiar daca ea nu era fericita in legatura cu asta.Am plecat din nou , dar pe jos.La aproape mijlocul zilei am ajuns la punctul unde raul o lua la dreapta. In stanga puteam vedea Muntele Huayna Picchu, muntele despre care Luis a mentionat cand ne-a spus despre pestera. Multele era foarte inalt si abrupt asa ca am decis sa ne odihnim pentru o vreme inainte de a incepe urcarea.Am stat jos si am baut apa si am mancat niste biscuiti pe care i-am luat cateva zile anterior inCuzca, orasul in care l-am intalnit pe Luis. Roberto a scos harta si busola si s-a uitat la ruta.'Bine' zise el.'Pestera nu poate departe'.Era aici unde si-a pierdut Roberto busola , credem.Am cautat peste tot dar nu am mai gasit-o.Maria a zis ca probabil spiritul lui Manco Capac l-a ascuns. Se zice ca Capac este regele care a fondat Imperiul Incas. Oare spiritul incerca sa ne spuna ceva?Am decis sa nu ne gandim la asta.Urcarea a fost un din cele mai grele pe care le-am facut,si eram ingrijorati sa nu ne pierdem fara busola.Ne-am grabit , mergand cu lanterna.A durat doar cateva minute sa taiem prin lastar care acoperea cufarul, si l-am carat afara.Nu pot descrie sentimentele pe care le-am trait in timp ce deschideam cufarul si am vazut ce era inauntru.Cred ca m-am simtit ca Hiram Bingham, arheologul american care in 1911 a identificat Uiticos ca ultima capitala a Imperiului Incas.Am ramas fara cuvinte!
Sper ca te-am ajutat ! ;)
Sper ca te-am ajutat ! ;)