RO Study
👤
Fane
Fane
12-01-2014
Limba română
a fost răspuns
forma literara a cuvantului dizmiarda ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-01-2014
forma literara a cuvantului dizmiarda este a dezmierda
Answer Link
Daniel456
Daniel456
12-01-2014
Forma literara a cuvantului este dezmierda
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei Am Si Eu Niste Probleme La Care Nu Fac Fata Si Am Nevoie De Ele Rezolvate Urgent Si Ssunt Cam Asa:1. Un Automobil De De Kg Se Deplaseaza Cu 100 Km/ora,si A
Un Teren In Forma De Dreptunghi Are Perimetrul De 4800 M. Lungimea lui Este De Trei Ori Mai Mare Decat Latimea. Afla Dimensiunile Dreptunghiului
O Piscina Are Lungimea De 8m Si Latimea De 5m.Stiind Ca Un Robinet Cu Debitul De 100 L Pe Minut Umple Piscina In 12 Ore, Calculati Adancimea.
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Descri Un Animal Salbatic
Alcatuitti Un Scurt Text Despre Vara, Raspunzand La Urmatoarele Intrebari:ce Anotimp A Sosit?
7 Kg Zahar...5kg Orez...175000 Lei4 Kg Zahar...2kg Orez... 88000 Llei lei ? Un Kg Zahar lei ? Un Kg Orez
Pretul Unui Obiect Se Mareste De 2 Ori Succesiv Cu Cate 20%.a) Aflati Pretul Initial Stiind Ca Pretul Acestuia Dupa Cele Doua Mariri Este De 432 Leib)cu Ce Proc
Cititi Versurile.Gasiti Si Alte Insusiri Sufletesti Ale Copilului Mihai.Fiind Baiet, Paduri CutreieramSi Ma Culcam Ades Langa Izvor,Iar Bratul Drept Sub Cap E
Redactati O Scrisoare Catre Bunicii vostri,prin Care Ii Anuntati Ca Veti Merge La Ei In Vacanta.
Participarea Cetatenilor La Guvernare : este O Garantie A Democratiei are Ca Scop Preluarea Puterii determina Dezordine , Haos Social sporeste Increderea In Sol