RO Study
👤
CristikKn
CristikKn
16-02-2017
Geografie
a fost răspuns
Informatie despre fluviul Congo
Răspuns :
Madalinviorel
Madalinviorel
17-02-2017
fluviul congo are lunginea de 4.400km are locul doi de debitul din lume
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Rețeaua De Pătrățele De Mai Jos Desenează Trei Patrulatere Diferite Care Să Aibă Aria De 16 Unități A Exprimă Aria Lor În Unități B
Ma Poate Ajuta Cineva? Prețul Unui Frigider A Crescut Cu 20 %. După Câteva Săptămâni, Prețulaceluiaşi Frigider S-a Redus Cu 15 %, Ajungând Astfel Să Coste 1632
Îmi Puteți Face Și Mie Vă Rog Frumos Un Desen Cu Niște Copii(să Fie Minim 6)care O Îmbrățișează Pe Doamna Învăţătoare? Dacă Îmi Place Desenul Dau Coroana
Realizați Un Portret Al Împăratului Lustinian (foto), Folosind Informațiile Dinlecție, Dar Şi Altele, Obţinute Prin Documentare Proprie.
Prin Reuniunea Intervalelor (1,2,3,4] Si [1,3,4,3) Se Obtine Intervalul?
Am Si Eu Nevoie De Rezolvare Pentru Subpunctul G . Multumesc!
Compară Textul Propus Cu Fragmentul Din Scrisoarea III De Mihai Eminescu Pe Care L-ai Studiat. Noteaza Intr-o Diagrama Venn Asemănările Si Deosebirile Dintre El
14. La O Grădiniță Au Fost Aduse Jucării Noi Pentru Copii. Află Câte Jucării Au Fost Aduse În Total, Daca 1 Pe 3 Din Nr Total De Jucarii Au Fost Masinute, 1 Pe
VIII. Copiază În Caiet Şi Completează Rebusul Demai Jos, Pentru A Recapitula Legea Morală A NouluiTestament Şi Ce Propune Aceasta Credincioşilor:A6.8.1.2.3.5.7.
8. Continuă Enunțurile Următoare Cu Regentele Propozițiilor Circumstanţiale Condiționale.Raspunsurile Tale Sa Fie Surprinzătoare/creative. ofer Coroana Si 50