RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-02-2017
Limba română
a fost răspuns
exercitiul 1 varog este urgent
Răspuns :
GAMSTERAMSTERDAM2997
GAMSTERAMSTERDAM2997
16-02-2017
Ion mi-a
Sora mea Mi-a
La ultima nu stiu
Answer Link
Ion06
Ion06
16-02-2017
1)Ionica mi-a,
2)Bunicul are o mia si o mia .
3)Sora mea mia .
4)Mia de peturi ..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ma Ajuta Cineva? Precizați Care Sunt Limitele Asiei Și Africii, Dau Coroana Dacă E Corect
In Baza Imaginilor Si A Textelor,realizeaza Portretul Istoric Al Domnului Alexandru Ioan Cuza
2 Indicà Persoana Şi Functia Sintactică A Verbelor Din Fragmentul De Mai Jos. Reşi Alexandria Mai Bine Decât Mine, Și Se Bucura Grozav Când Vedea Că Mă Trag La
B) Stabilește Ce Poți Face Pentru A Îmbunătăți Situația.
Listen To Five People Talking About How They Are Feeling. Fill In Each Gap With An Adjective 1 Ben Felt Relaxed. 2 Sally Is Feeling...... 3 Joe Is Feeling......
Am Nevoie Urgent!!!! Dau Coroană!!!
The Following Text Is Jumbled. Number The Sentences In The Correct Order. Then Join Them Together To Make A Logical Paragraph Including Four Raltive Clauses.
Treful. Am Dormit Putin, S ,,Într-o Zi, Mama M-a Dus De Mână La Scoala De Fete Şi M-a Înscris În Clasa Întâi. In Ascuns, A (Cella Serghi, Pânza De Pato Sculat D
Notează Valoarea Morfologică A Verbului A Avea Din Structura Am Spus Și Alcătuiește Un Enunț În Care Să Aibă Altă Valoare Morfologică Pe Care O Vei Preciza! Vă
② Comparaţi Istoria Uneia Dintre Minunile Evanghelice Cu Imaginea Din Poezia Lui Nichita Stănescu. Au Ele Ceva În Comun? Dau Coroană La Cine Oferă Un Răspuns B