RO Study
👤
GrasulXXL11
GrasulXXL11
16-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex 3 si 6 VA ROG DAU COROANA
Răspuns :
Manolică10000
Manolică10000
16-02-2017
la6:codrul-padurea;iarasi-din nou;dragi-indragite;susur-murmur
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Ajutați-mă! Dau Și Coroană.
3. Robert Își Ajută Bunica În Grădina Cu Flori. El A Plantat Două Straturi. Fiecare Strat Are 2 Rânduri, Iar Pe Fiecare Rând Sunt 5 Flori. Câte Flori A Plantat
Saluut, Am Si Eu Nevoie De Putin Ajutor: 1. His Parents Think It's Time He ............ Married. will Get gets got would Get 2. I'd Have Told You Before If I .
9. Un Biciclist Parcurge Distanța Dintre Două Localități În Trei Zile. In Prima Zi Parcurge O Pătrime Din drum Și Încă 13,5 Km. A Doua Zi Parcurge O Treime Din
3. Având În Vedere Că Orice Număr Natural Este Număr Întreg, Că Orice Număr Întreg Este Număr Rațional Și Că Orice Număr Rațional Este Număr Real, Între Mulțimi
19. Descoperă Sfatul Randunicii Şi Scrie-l Pe Panglica, Ordonand Cuvintele Următoare: Bun, Pentru, Fii, Răsplătit, A Fi.
Dau Coroana!!!!!Repede!
Ex : Stiind Ca 3% Din Profitul Anual Al Unei Firme,adica 63000 Lei ,este Folosit In Publicitate ,determinați Profitul Anual Al Firmei.... ,
Dau Coroana!!!!!!!!!
1.a)Numărul Irațional Este O Fracție....b)Trei Exemple De Numere Iraționale Sunt...c)Mulțimea Numerelor Raționale Se Notează Cu....2.a)Mulțimea Numerelor Natura