RO Study
👤
Daniela252
Daniela252
16-02-2017
Limba română
a fost răspuns
2va rog frumos dau coroana
Răspuns :
Pasarea1
Pasarea1
16-02-2017
mare-mic, se bucura se intristeaza
la cuvantul bucate nu am stiut sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Propoziția “În Timpul Procesului De Fotosinteză….” Ce Este “de Fotosinteză”? Atribut Substantival Prepozițional Sau Complement Prepozițional?
De Conjugat 3 Verbe La Fiecare Mod
4. Mama Are O Sumă De Bani, Din Care În Prima Zi Cheltuieşte 1/8 Din Sumă, A Doua Zi Cheltuieşte 1/7 Din Ce I-a Rămas, Iar În A Treia Zi 1/3 Din Rest. Acum Are
Choose The Correct Options To Complete the Grammar Table. 1 To Form The Superlative Of Short Adjectives (one syllable) We Add -er/est 2 To Form The Superlative
Compunere In Baza Imajinei
Unghiurile AOB Și BOC Sunt Adiacente.stiind Că Măsura Unghiului AOB=52° Și Măsură Unghiului BOC=38°.Sa Se Afle Măsura Unghiului Format De Bisectoarele Unghiuril
14.Aflați N \in \mathbb{N} Din Egalitatea Sum K = 0 To N + 1 2 ^ K = 409515.Calculați: A) Sum K = 1 To N (3/5) ^ K; B ) Sum K=0 ^ N (- 1 2 )^ K .VA ROG AJUTOR!!
Rezumat La Fiecare Culoare În Parte Va Rogggg Urgent Dau Coroana
B) Selectează Personificările. Observa Urmatoarele Asp A) Elementul Personificat, Tij Insupirea Umanătomportamentul Uman C) Ideile Sugerate De Personificare Rol
Mă Ajutați Și Pe Mine Vă Rog Frumos Am Un Test De Făcut Vă Mulțumesc Vă Rog Mult Cine Mă Poate Ajuta Că Nu Am Înțeles În Clasă Sunt Slabă La Chimie