RO Study
👤
Vali20
Vali20
27-11-2014
Limba română
a fost răspuns
mi pronume reflexiv
pronume personal
Răspuns :
Irinateleoaca
Irinateleoaca
27-11-2014
1.Mi-ai împrumutat umbrela ta. (pron. personal) 2. Mi-am călcat azi dimineață. (reflexiv)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Sa Traduc Din Limba Română In Latina Propoziția: "Sânge Cere Sânge" Va Rog
1/5+7/15+5/8=Dau Coroana!!
Mircea Pleacă Din Sibiu Spre Păltiniș Cu O Mașină. Mașina Se Deplasează Cu O Viteză De 14 Km/h. Calculează Timpul În Care Ajunge În Păltiniș Știind Că Distanța
Calculaţi Cantităţile De Al(OH)3 Şi HCl Necesare Pentru A Obţine 300 ML AlCl3 1.5M, Ştiind Că HCl Este În Exces Cu 0.5 Moli Faţă De Cantitatea Necesară.
Într-un Magazin S- Adus De 6 Ori Mai Multă Făină Decât În Altul . Dacă Se Vând 200 Kg Făină De La Primul Și Se Mai Aduc 520 Kg Făină La Al Doilea , Atunci Canti
Fiul Este Cu 22 Ani Mai Mic Decât Mama Iar Mama Este Cu 3 Ani Mai Mică Decât Tata Știind Că Suma Vârstelor Celor Trei Este 77 Află Vârstă Fiecăruia Cu Metoda Gr
Buna Ziua! Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercițiu! Rog Seriozitate In Rezolvarea Lui .Multumesc Anticipat !
Urgent!!! Să Se Demonstreze Că Există P, N ∈ N* ,astfel Încât 17 · P = 99... 9 De N Ori
Mircea Pleacă Din Sibiu Spre Păltiniș Cu O Mașină. Mașina Se Deplasează Cu O Viteză De 14 Km/h. Calculează Timpul În Care Ajunge În Păltiniș Știind Că Distanța
Ma Ajutați Va Rog. DAU COROANA.