RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Doar exercitiul 7
Dau coroana !
Răspuns :
AlexTUCALIUC
AlexTUCALIUC
15-02-2017
pai subst. sunt zapezi sania casa mama cozonaci inserarea clipa glasurile copiilor belsug daruri colindatorilor si toate au functia sintactica de subt com SUCCES!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
898÷8,683÷6 Va Rog Repede
5 Complete The Sentences With Should Or Shouldn't. Write In Your Notebook.1. People Should Take Breaks Every Hour When They Work On A Computer.2. Shop Assistant
Am Si Eu Nevoie De Ajutor? Realizaţi Contragerea Propoziţiilor De Mai Jos Şi Indicaţi Modificările Obţinute Prin Contragere - În Care Trăiesc Ţăranii De Pe Ace
Je Connais Des Villes Français : Bucharest , Londres , Lyon , Rome , Soroca , Madrid , Paris , Bordeaux , Liège , Strasbourg
Va Rog Frumos Am Nevoie De Mare Ajutor!!DAU COROANA!!!
Составить Текст (5-6 Предложения) Используя Составные Глагольные, На Тему Как Стать Успешным.Помогите!!!
Calculați:d[tex](3 + \frac{3}{8}) \div( \frac{4}{35} - \frac{2}{10} \times \frac{7}{4}) \times \frac{4}{15} [/tex])
Să Se Calculeze Media Aritmetică A Numerelor: a=6,8; B= 9,5 Şi C= 12. va Rog Repede Daca Se Poate :(
1. CREAZĂ O AXĂ CRONOLOGICĂ PENTRU 5 DATE CRONOLOGICE INTALNITE INTEMA "DIVIZAREA IMPERIULUI RPMAN"
Repede!dau Coroană!Dacă Se Poate Aș Vrea Rezolvarea Pe O Foaie..