Răspuns :
copii sunt mANDriea oarintilor indiferebt de situatie de cum ete el paritii is iubesc copii dearece ei iau nascut iau crescut si eau iubit cu toata inima.Iar atunci cand copii lor fac ceva bine orce se lauda altora prietenii vecini etc.Copii sunt mandrii mereu de pareti pentru ca eistiu cat de mult iiiubesc si ar face orce pentru ei,Sunt recunoascatori ca in orce moment greu usor au dat cei mai bun pentri copii lor.Deacee daca copilul lor este rau face nazbatii fapte rele majoritatea oamenilor din ziua de azi zic ca ''asa va educat parintii'' iar asta e o vorba dureroasa pentru parintii si li se face lor rusine de factelecopilului. Daca aceasta face bine invata etc. pariti sun mandri si mereu o sai laude si altora.Si da asa e si pentru copii sunt si parintii raicare beau se bat ....ceea ce face sa vorbeasca lume si copiilor sa le fie rusine de faptele parintilor. deaceea copii sun cinstea parintilor iar parinti lauda copiilor
Acest proverp copii sunt cinstea parintilor,iar parintii lauda copiilor reprezinta faptul ca parintii au un mare merit pentru educatia data copilului sau.Copil este cartea de vizita a parintelui sau.A putea sa iti lauzi parinti ar trebuii sa faca o fapta buna nu numai in societate cat si in grupul de prieteni, in famili etc.Eu ca si copil reprezint oglinda parintelui meu! eu pot fi laudat de parinti dar si eu pe ii pot lauda! parintii fac copii dar nu pentru alocati ci pentru a avea cine sa ii mosteneasca si ca sa aiba cu cine sau mai bine zis cu ce sa se laude!