RO Study
👤
Julia9Iulia
Julia9Iulia
15-02-2017
Engleza
a fost răspuns
Exercitiul 3. Va rooog!
Răspuns :
Alexandraanton1
Alexandraanton1
15-02-2017
1.Yes,there is
2.No,there isn't
3.Yes,there are.
4.No,there aren't.
5.Yes,there is.
6.No,there isn't.
Sper sa te ajute. :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Iau 20 ML Solutie De Acid Clorhidric De Concentratie 0,1 Mol/L; Se Pun Intr-un Balon Cotat De 200 ML Si Se Adauga Apa Pana La Semn. a) Calculati Concentratia
Imi Puteti Scrie Cateva Lucruri Despre Papagali Si Pasari Acvatice ? Vreo Cateva Randuri De Fiecare.
Ce Semnificatie Are Pasajul " Stralucea Peste Olt ,in Craiova ,un Barbat " Am Nevoie Neaparta Plzzzzzz
Aria Unui Triunghi Echilateral Este De 4radical Din 3cm2.perimetrul Triunghiului Este De...?aruncam Doua Zaruri.probabilitatea De A Obtine O Dubla Este Egala Cu
Determinati Masurile Unghiurilor Triunghiului ABC Cunoscand Ca M(A) = 2 Inmultit Cu M(B) Si M(C) - M(B) = 48 P.S. M(A) ;m(B) ; M(C) = Masura Unghiului .........
Un Teren In Forma De Dreptunghi Are Perimetrul De 970m. Stiind Ca Latimea Masoara 123m, Afla Cati Metri Are Lungimea Terenului.
A-b=24, b=42din Cate Stiu Eu A-42= 24 => A= Si Nu Imi Mai Amintesc Se Sschimba Semnul Dupa Egal Sau Nu ?
1.Precizati Valoarea Morfologica A Cuvintelor Din Text.Alcatuiit 2 Enunturi In Care Acestea Sa Aiba Alta Valoare : " De Sti S-a-sculti Auzi Iar Glasul Atator gu
Am Nevoie De Ajutor Va Rog Sa Ma Ajutati Am Lucrare La Romana Si Nu Am Inteles De Loc Completivele Circumstantiale De Loc Si De Timp .Am De Transformat Compleme
Care Este Functia Sintactica A Cuv. ,, Ar,, Din Segventa Ar Fi Vrut Sa Existe...blablabla. :*