RO Study
👤
Andra2221
Andra2221
15-02-2017
Matematică
a fost răspuns
40 PCT!!!CORONITA!!urgeeeent!!!
Răspuns :
Baghera27
Baghera27
15-02-2017
Imi pare rau ca nu e si 11,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Figura Geometrica Alaturata Avem: Oa Congruent Ob, Od Congruent Oc Si Unghiul Aod Congruent Unghiul Boc. Demonstreaza Ca Unghiul Oad Congruent Unghiul Obc Si
Analizați Adjectivele: Uriașa,mari,roșii,plini,ascuțiți AJUTORRRRRRR VĂ ROGGGGGG
1. Fie Trei Numere Naturale A,b,c. La Împărțirea Lui A La B Se Obține Câtul 3 Și Restul 1, Iar La Împărțirea Lui C La A Se Obține Câtul 1, Restul 1. Aflați Num
Analizează Cazul,functia Sintactica ,nr.,genul ,persoana Și Forma Accentuată Sau Neaccentuată .
Repede Este Pt Mâine La Prepararea Șapte Tortul Și 16 Prăjituri Se Folosesc 3600 Grame Făină Iar Pentru Dotată Și Două Prăjituri Se Utilizează 900 Grame Făină
8. In Textul De Mai Jos Sau Strecurat Două Greseli. Identifica-le Si Corectezzz TertulAnotimpurile Se Formează În Urma Mişcării De Rotatie A Pómantului In Jurul
Observa Harta Numeste Perechile De Strazi A) Paralele B) Perpendiculare
Cine Imi Spune Si Mie Câteva Nume De Orase Mari Din Câmpia Română?
Propune Câte Un Sinonim Potrivit (cuvânt Cu Înţeles Asemănător) Pentru Cununi. Va Rog Repedeee
Să-mi Facă Și Mke Cineva Exercițiile Astea Doua, Nu Luați În Seama Ce Am Făcut Eu, Va Rog Frumos, 50 De Puncte Sk Coronița