RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-02-2017
Matematică
a fost răspuns
A,b,c si d (ecuatii)
Răspuns :
Oamaa
Oamaa
14-02-2017
Nu stiu sigur daca este corect , sper totusi ca te-am ajutat cu ceva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
C Arătaţi Că Nu Există Numere Naturale Care Împărțite La 18 Să Dea Restul 9 Și Împărțite La 27 S Restul 2.
Completează Următorul Tabel: Cuvânt Vocale Semivoca Şcoală Joacă Mijloc Leoaică Acelea
2. In Figura Alăturată Este Reprezentat Un Semn De Circulație (Crucea Sf. Andrei) Montat La O Trecere La Nivel Cu Calea Ferată. Se Ştie Că AC Intersectat BD ={
Completeaza Casetele Cu Cifrele Potrivite. Va Roooog Punctul C
Determină Cifrele A B C Pentru Ca Relația 88a37<b24c6 Sa Fie Adevarate.Gaseste Cat Mai Multe Soluții.Va Rog Am Nevoie De Soluții Dau Coroana
1. Selectează Din Textul De Mai Jos Cuvintele Formate Prin Mijloace Interne De Îmbogățire A Vocabularului Şi Completează Tabelul (scrie În Rubrica Potrivită Fie
Cărți De Citit Pentru Limba Romana Un Elev Clasa A 8- A, Cele Mai Utile Și Necesare? Vă Rog! Multumesc!
III. Asociază Corect Noţiunile Din Cele Două Coloane Referitoare La: A. Grupele De Vieţuitoare Şi Reprezentanţii Lor: 1.spongieri A Hidre, Meduze 2.celenterate
Ma Intereseaza Modul De Rezolvare. O Explicatie Pas Cu Pas. Un Subpunct De La Fiecare Problem (5, 6) Este De Ajuns. Va Rog Sa Ma Ajutati.
B) Scrie Sinonimul Contextual Al Epitetului Sălbatic Şi Al Verbului S-a Aprins