RO Study
👤
Rotariulorena
Rotariulorena
14-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Este corect exercițiul ?????????
Răspuns :
Motocpisi
Motocpisi
14-02-2017
exercitiul acesta este foarte corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Șase Propoziție An Care Verbul A Fi Sa Aibă Valoare Predicativa Și Valoare Copulativa Trei Copulativa Și Trei Predicative
Cum Se Afla A Din A×5÷5=728
Scrieti O Lista De Neologisme Si Una De Arhaizme.Exemple
Daca Un Microbuz Parcurge 30 Km Intro Jumatate De Ora Iar O Motocicleta 15 Km Intr-un Sfert De Ora Ce Pot Spune Despre Viteza Medie A Celor Doua Vehicule ?
Ma Ajutati Si Pe Mine La O Cerinta Va Rog ? :D Ilustreaza In 4-6 Randuri O Caracteristica A Limbajului Poetic.
Daca Pretul Actual Este De 50 De Lei Si Acm Are O Reducere De 80 La Suta!! Cat Este Pretul Actual????
Salut. Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Va Rog? Am Si Eu Nevoie De Compunere In Franceza Despre Ce Fac Eu De Craciun.
Subliniaza Substantivele Din Enuntul Urmator,apoi Grupeaza-le Pe Cazuri.Imediat Vreo Sase Soareci,Dau,,ministrului"tarcoale,Rasufland Cu Mare Grija,Pe Motan Sa
Ceea Ce Este Important Nu Se Arata Ochilor :a)ce E Important Se Ascundeb)valoarea Unui Om Nu Consta În Aspectul Fizicc)nu Trebuie Sa Arăti Ceea Ce Este Importan
Count And Write Isyour Notebook.....blue Notebook ....hello Prins ....putine Univers ....green Ruleta ...orange Book