RO Study
👤
Cristiolari
Cristiolari
14-02-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima 5974:58
Răspuns :
Alinatureac
Alinatureac
14-02-2017
5974:58 =103
......................
Answer Link
Deeabeea400
Deeabeea400
14-02-2017
103...cel mai sigur
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Ziua! Mă Poate Ajuta Cineva Cu Un Citat/poezie Pentru Mătușa, Verișoară Și Unchiul Meu Care Ar Trebui Să Sosească Din Germania,mă Poate Ajuta Cineva????? O
Sa Se Determine Coordonatele Punctului De Intersectie Al Dreptelor De Ecuatie : d1 : 2x-3y+7=0 d2: -3x+y=0 b. Ecuatia Dreptei Care Trece Prin Punctul A (2;6) Si
Se Da Legea De Compozitie Asociativa Xoy=3xy+3x+3y+2. A) Ar Ca Xoy=3(x+1)(y+1)-1. B)se Considera Functia F(x) =3x+3. Dem Ca F(xoy)=f(x)f(y) Pt Orice Nr Real X,y
Vreau Si Eu Cuvinte In Engleza Care Se Termina In "ro", "ra" Si "re"(raspunsul Cu Cele Mai Multe Cuvinte Primeste COROANA!!!) Multumesc!
Trensvrie Din Text:1. Un Predicat2. Un Substantiv Prin Care Se Realizează O Adresare3. Un Pronume Personal4. O Propoziție Interogativa5. Un Verb La Mod Îndicat
Am Nevoie De O Descriere Cu Titlul Sfârșit De Școală De 50 De Rânduri. Va Rog Dau Coroana
Calculați Masa De Săpun, Exprimată În Kilograme, Ce Se Obține Din 356 Kg De Tristearină, Știind Că Săpunul Conține 80% Sterat De Sodiu, Procente Masice.
Cat Face 2025:45 Si Sa Mi Explicmulțumesc
Traduceți În Română, Dau Corinita , Urgent
Traduceți În Română, Dau Corinita , Urgent