RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Sensul expresiei a o coti
Răspuns :
GENEVA111
GENEVA111
13-02-2017
sensul expresiei a o coti ,a ocoli
Answer Link
Nicoleta321
Nicoleta321
13-02-2017
a îndrepta.aa face cotitura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Librarie Sunt 3 Elevi . Primul Cumpara Un Numar De Caiete , Al Diolea Cumpara Cu Un Caiet Mai Mult Decat Primul, Iar Al Treilea Cumpara Cu Un Caiet Mai M
Traduceti-mi Si Mie In Franzeza.Dau Coroana,urgent,multumesc!Ex:8
Cinci Copii Fac Urmatoarele Afirmatii :Emil :surorile Mele Invata Bine .Ana :Suntem Trei Copii Acasa.Stefan :nu Am Frati Dar Am O Sora. Lucia :fratele Meu E Pri
8% Dintr-o Cantitate De Marfa Este Egala Cu 32 Kg. Aflati Cantitatea Totala. VA ROG AJUTATIMA
Prin Transformarea Unui Acid Monocarboxilic Aromatic Mononuclear A In Clorura Sa De Acil B,masa Acidului Creste Cu 13,6%.Clorura De Acil B Acileaza O Amina C Cu
Eseu De 1000-1500 Cuv Pe Calculator Despre Copilarie.Dau Coroana !! Rapid
Suma A Doua Numere Este 45.Unul Dintre Numere Este De 4 Ori Mai Mare Decat Celalalt. Care Sunt Numerele? Cu Segmente Si Cu Intrebari Va Rog!
În Ce An A Fost Dezmembrarea Ungariei?
Read And Write: Can, Any, Some, A, You -........ I Take Your Order? -yes, Please. Can I Have ...... Tomato Salad, Please? -Sorry, We Haven'
VA ROG REPEDE E URGENT calculati X,xla Puterea 2 Si Xla Puterea 3 In Fiecare Caz a)x=17,3-8,9 b)x=4 Ori 3,6-3 Ori 2,8 c)x=2,31+0,01 d)x=5,673-2,663 e)x=5-3,98