RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-02-2017
Limba română
a fost răspuns
cele subliniate va rog frumos dau 15 p
Răspuns :
Opereta
Opereta
13-02-2017
1) pronumele este "el" şi poate fi înlocuit cu "Ionel".
2) eu - persoana l, numar singular ;
__tu - persoana a ll-a, numar singular ;
3) el, ea, ei, ele.
Succes în continuare !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Se Obtine 500 Kg De Copolimer In Care Rap Molar Etena:propena Este 1:2 Se Folosesc Cantitati Din Cei 2 Monomeri Egale Cu
Mesaj De Incurajare Pentru Toti Oameni Care Se Tem De Corona Virus Max. 100 De Cuvinte . Va Rog Ajutatima!!!!!!!
Determina Bugetul De Timp In Care S A Realizat Constructia Daca A Inceput La1 Aprilie 2016 Si Sa Terminat La30 Septembrie 2017
S-au Plantat Într-o Livadă 99 Pomi Fructiferi. Pruni De Trei Ori Mai Multi Decât Meri Iar Ciresi De Trei Ori Mai Putini Decât Meri. Câți Au Fost De Fiecare Fel?
Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Argumentezi Dacă Există Sau Nu oameni Care Schimbă Viața Celorlalți, Raportându-te Atât La Informațiile
Se Consideră Funcția De Gradul Al Doilea X^2-x+m=0. Sa Se Det M Aparține Lui R A. Î. Ecuația Sa Admită Soluții De Semne Contrare. Va Rog Mult, Răspundeți Mi R
Calculați:S=(-3)+(-2)+(-1)+....+25+26+27
Ma Gandesc La Un Numar.din El Scad Predecesorul Lui 19.la Rezultat Adaug Triplul Lui 8 Si Obtin Cel Mai Mare Numar Impar De Doua Cifre .la Ce Numar M Am Gandit
Buna Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog Cu Acest ExercitiuDAU COROANA SI STELUTA
Scrie Un Program Care Citind Două Valori Numerice Naturale, Afișează Dacă Pot Fi Sau Nu Două Valori Consecutiveva Rog Daca Se Poate Cat Mai Simplu (ideal Sa Fie