RO Study
👤
Lscluj
Lscluj
12-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Verbul auxiliar pentru "au plans"
Răspuns :
Daaana
Daaana
12-02-2017
Verbul auxiliar este "au".
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Medianele AM Si CN Ale Triunghiului Isoscel ABC Cu Baza BC, Se Intersecteaza In Punctul O. Aflați Perimetrul Triunghiului AOC, Daca AM=18cm Si AC=22cmajutatima
SINTETIZÁM LECTIA Citeste Textul Cu Atentie. Explica La Ce Se Referă FRUMOS In Natura, In Artă Și In Om
[tex]z {}^{2} + Z + 1 = 0[/tex][tex]z {}^{4} + \frac{1}{z {}^{4} } = [/tex]Egal Cu............?
In Ce Unitate De Măsura Se Calculează Intensitatea Unui Cutremur Și Unde Se Produc Frecvent Cutremure?
Aflați Suma A 6 Numere Naturale Consecutive, Știind Că Primul Și Ultimul Număr Sunt Directe Proporționale Cu 1,5 Si 2,25
Scrie O Compunere Despre Cadrul Unui Concurs De Romana Sa Aibe 2 Persoane Si Text Narativ Si O Emotie Exprimand-o Plssssss Ultimele Mele Puncte Dau Coroana Plss
Alcătuiește O Compunere De 15 20 De Rânduri Cu Titlul Ascultarea Aduce Roade Bogate În Gară Să Între În Vedere Faptele Săvârșite De Avram Înaintea Lui Dumnezeu
URGENT!!! OFER COROANAIn Procesul De Fabricaţie A H₂SO S-au Obţinut 200 I Soluţie 80% Şi P = 1,2 G/cm³. Află Masele De H₂O Şi De SO₂ Consumate.
2552 Care Numar E Mai Mare 3925
Din Lista De Mai Jos, Alegeți Varianta Pe Care O Considerați Corectă. Chinologic/cinologic. Disperare/desperare Diseară/deseară • De Ase- Menea/de Asemeni Tăițe