RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-11-2014
Limba română
a fost răspuns
cum se scrie corect numele Jean do Lafonten
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-11-2014
Se scrie corect : Jean de Lafonten
Answer Link
Alinaalinuta1
Alinaalinuta1
26-11-2014
Jean de la Fontaine .....................................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desprinde Invatatura Textului.
Va Rog Sa Imi Rezolvati Si Mie Aceasta Problema:Triunghiul ABC, Unghiul A=90grade, AD Inaltime, M(C Exterior)=120grade, AC=8cm,Calculati CB,CD,DB
Eseu Cele Mai Dragi Finte-parintii
Realizati O Compunere Reala Sau Imaginara Petrecuta Intr-o Pauza La Scoala. VA ROG Sa Ma Ajutati.... Nu Am Nici O Idee :((
Lungimea Muchiei Unui Cub Este De 40 Dm . Volumul Cubului Are .... Hl
Spuneti-va Parerea Despre Invatatura Proverbului Urmator: ,, Celui Ce-ti Vorbeste Cu Asprime Tu Raspunde-I Cu Blandete, Caci Omul Nechibzuid , Azi Iti Vorbeste
Afla Lungimile Laturilor Unui Triunghi Stiind Ca Laturile Triunghiului Sunt Numere Pare Consecutive Iar perimetrul Este 144cm
Va Rog! Am Ca Tema: "Descrie Locul Ideal Unde Ti-ai Petrece Vacanta." Multumesc!
Daca Anca Ai Da Fratelui Sau 99 De Alune,atunci Cei Doi Frati Au Un Numar Egal De Alune. Cu Cate Alune Are Mai Mult Anca Decat Fratele Sau?
1)Daca Un Dreptunghi ABCD Are Lungimea Diagonalei Ac Egala Cu 40 Cm Si M Unghiului CAB=60 De Grade,atunci Perimetrul Dreptunghiului Este Egal Cu ......cm2)Daca