RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-02-2017
Limba română
a fost răspuns
kare e kapitala chinei
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-02-2017
China are capitala la Beijing.
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizati Un Segment Al Analizatorului Auditiv Si Rolul Îndeplinit De Segmentul Respectiv.
Scrie Adunarile Repetate De Termeni Egali Ca Inmultire
Un Volum De 17,92 ML Propena Si Propina Decoloreaza 12 ML Solutie 0,1 M De Br2 In CCl4.Care Este Raportul Molar Propena:propina?
Heii..maine Este Ziua Tatalui Meu. Vreau Sa-i Scriu O Scrisoare..dar Nu Stiu Ce Sa Scriu In Ea,nu Am Inspiratie. Ma Ajutati Voi? Va Rog!
Virgil Are 8 Ani.el Este De Doua Ori Mai Mare Decat Radu, Care E De 8 Ori Mai Mic Decât Mama.cati Ani Are Mama
ANDREI PRIMESTE DE LA PARINTII SAI LA FIECARE 30 ZILE CATE 500 LEI,LA FIECARE 20 ZILE CHELTUIESTE 300 LEI.SUMA ECONOMISITA DE ANDREI DUPA 300 ZILE ESTE DE?
Formulati Enunturi Corecte Cu Urmatorii Termeni:mucoasa Olfactiva,papile Gustative,muguri Gustativi,celule Olfactive,celule Gustative
Recunoașteți Predicatele Din Textele: a) Baba Vrea Sa-i Dea Unul Din Cai Si Apoi Sa-l Lase Sa Plece Cu Dumnezeu b) Băiatul Acela Este Ionel Si Sora Lui Este Mar
Suma A Trei Numere Este 9 Supra 5.Calculati Media Lor Aritmetica. Media Aritmetica A Trei Numere Este 5 Supra 3.Calculati Suma Numerelor. Va Rog Ajutatima Ps S
Reconstitue Operatiile De Mai Jos:*3+*4+*6=91