RO Study
👤
Nitiulea
Nitiulea
12-02-2017
Istorie
a fost răspuns
Opinia ,,mea" despre Stefan Cel mare 3-4 replici
Răspuns :
Incepator1001
Incepator1001
12-02-2017
În opinia mea Ștefan cel Mare a fost un bun domnitor al Moldovei . Acesta a fost un foarte bun exemplu prin tot ceea ce decidea . Pe plan extern acesta a reușit sa ducă o politica realista .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Semnificatia Frazei De Catre Stefan Cel Mare " Moldova N-a Fost A Stramosilor Mei, N-a Fost A Mea Si Nu E A Voastra, Ci A Urmasilor Vostrii"
DAU COROANA !!!!!!!!!! AJUTORRR!!! VA ROGG REPEDE DAU PUNCTE MULTE !!! Scrie O Compunere De 15-25 Randuri Cu Titilul PROFESORUL SUBSTANTIV Incluzand In Text
Efectuati: A.(x+y)² B.(a+t)² C.(x+2)² D.(b+3)² E.(a+5)² F.(3+t)² G.(4+m)² H.(9+a)² I.(y+20)² J.(3x+2y)² K.(3+5x)² DAU COROANA VA ROG MMMMULTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!
Elaborează Un Plan A Succesului Școlar ,ajutor Urgent!
(21-16) Ori A =45 Va Rog Sa Ma Ajutați
1.Dacă A/2=b/5 , B/3=c/4 Si A+b+c=410 Determinați A,b,c 2.Determinați Numerele A,b,c,d,e Stiind Ca A/4=b/7=c/5=d/3=e/10 Si A+b+c+d+e=145 3.Dacă A/b=3/5 Determi
Spunetimi Va Rog:Construiti Un Dreptunghi. Trasati Doua Linii Drepte Astfel Incat Sa Obtineti 8 Triunghiuri.
Afla Nr.n N+3 Supra 12 <5supr 12
Alcătuiește Propozitii Cu Cuvintele :butterfly, Frog, Monkey, Bird, Elephant, Spider. În Engleză
Scrieti O Compunere De 10 Randuri Despre Sportul Preferat. (VOLEI)