RO Study
👤
Biba15
Biba15
10-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de o prozitie cu feciori si feciorii!
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
10-02-2017
Mătușa are cinci feciori.
Feciorii vecinei sunt plecați departe.
Answer Link
Аноним
Аноним
10-02-2017
Ştefan cel Mare a avut o mulțime de feciori curajoşi.
Feciorii au apărat-o.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Participarea Cetatenilor La Guvernare : este O Garantie A Democratiei are Ca Scop Preluarea Puterii determina Dezordine , Haos Social sporeste Increderea In Sol
Explica Semnificatia Ultimelor Patru Versuri Ale Poeziei "Am Zarit Lumina" De Marin Sorescu
Suma A Trei Numere Este 225.Al Doilea Numar Este Mai Mic Decat Primul Numar Cu 3 Si Mai Mare Cu 3 Decat Al Treilea.Aflati Numerele.
Cine Ma Poate Ajuta La Urmatoarea Cerinta?trebuie Sa Alcatuiesc O Propozitie:subiect Exprimat Prin Substantiv+parte Secundara Exprimata Prin Adjectiv+predicat E
Cum Se Calculeaza ?f:D⇒Rf(x)=[tex] \frac{2x+3}{ X^{2} +6x} [/tex]a). D= ?b).Asimptotac). F ' (x)d). F " (x)
O Propozitie In Care George Sa Fie Parte Secundara.
Functia Sintactica A Cuvintelor :"una, Dintre Subspeciile" Din:cainele Este Jna Dintre Subspeciile Lupului Cenusiu
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Rolul Pe Care Il Au Cartile In Viata Copiilor .
Cine Știe Cum A-ș Putea Face Un Referat Cu Tema ”Imaginea De Sine Și Percepția Ei Socială” Bazându-mă Pe Personalitatea Mea? Adică... Ce Ar Trebui Să Scriu?
Aratati Care Este Parerea Voastra Despre Unele Filme Pt AdolescentiAratati Care Este Parerea Voastra Despre Unele Filme Pt Adolescenti Cu un Impact Foarte Puter