RO Study
👤
Schiop1999
Schiop1999
10-02-2017
Matematică
a fost răspuns
(2+2*2)+)*2efectuati
Răspuns :
Iuliamihaela57
Iuliamihaela57
10-02-2017
{(2x2 )+ 2}=
4+2=6
sper ca te a ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti O Conversiune Si Explicati Formarea Ei În Toate Clasele Primare, Urmate La Şcoala Din Măgureni, A Luat Tot Premiul Întâi, Spre Bucuria Şi Măgulirea Părin
Va Rog Frumos Am Nevoie De Un Eseu Cu Tema,,Moda Este Pierdere De Timp Si Bani,,.
Povestire Dupa Imaginea Data
Poate Cineva Sa Imi Faca Desenul De La Subpunctul A?
Ex 1Răspundeţi La Întrebările Lui Creionas:• Ce Anotimp A Sosit?• Ce Semne Ale Naturii Anunţă Sosirea Primăverii?• Ce Fac Păsările Călătoare?• Ce Fac Oamenii O
Anca Coboara Cu Liftul De La Etajul 7 Pana La Etajul 3,apoi Urca 5 Etaje Si Coboara 4.la Ce Etaj Se Afla Anca Acum?
Cine Apare După Ploaie,Zugrăvind Până În ZareCu Paleta De Culoare? _____________Ajutati-ma Va Rog Ca Nu Am Nicio Idee.
VA ROG AJUTATIMA(DAU Coroana, 50 De Puncte) Realizați Analiza Frazei(subliniati Predicatele, Numerotați Propozițiile) Cine Vrea Sa Știe, Pot Sai Spun Ca Ma Duc
În Ce Cantitate De Apă Trebuie Dizolvate 50 G De Glucoză,pentru Ca Să Se Prepare O Soluție Cu Partea De Masă A Acestei Substanțe De 25%
Permanganatul De Potasiu Este Un Dezinfectant Foarte Bun. Pentru Gargarizare Se Foloseste O Solutie Cu Partea De Masa 0,1%, Pentru Irigarea Plagilor-0,5%, Pentr