RO Study
👤
Racovitaradu
Racovitaradu
09-02-2017
Ed. muzicală
a fost răspuns
Ce dans are miscari sincopate
Răspuns :
Alexandraameu66
Alexandraameu66
09-02-2017
vals,dansul pinguinului
sper ca te.am ajutat
Answer Link
Cebangoga
Cebangoga
09-02-2017
dansul care are miscari sincopate este dansul sportiv
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bianca Pleaca De Acasa Spre Scoala. După Ce Parcurge Două Cinci Din Drum, Constată Că A Uitat Acasă Caietul De Teme Și Se Întoarce Să-l Ia, Apoi Revine Și Ajung
14 Se Consideră Punctele A(1, 3), B(3, 4), C(2,0), D(0,-3), E(-1,-3) Și F(-2,-5).a Reprezentați Punctele A, B, C, D, E Și F Într-un Sistem De Axe Ortogonale XOy
Scrie Cuvinte Cu Sens AsemănătorNepoliticos, Incantat Lecții Sa Demonstreze
Calculează, În Două Moduri, Câte Jucării De Fiecare Fel Au Rămas Nelivrate După Două Săptămâni.
14 Se Consideră Punctele A(1, 3), B(3, 4), C(2,0), D(0,-3), E(-1,-3) Și F(-2,-5).a Reprezentați Punctele A, B, C, D, E Și F Într-un Sistem De Axe Ortogonale XOy
Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecuatia Radical Din 14-x Totul Sub Radical = 3x+6 Totul Sub Radical
4 Notează Funcția Sintactică A Substantivelor Adjuncți Din Enunțurile De Mai Jos.Am Spart Paharul Din Fața Mariei Dintr-o Greșeală.b Am Mers La Bibliotecă Pentr
Dacă Unghiurile AOB Si BOC Sunt Adiacente Unghiul BOC=37 Grade Si Unghiul AOC=83 Grade Atunci Unghiul AOB=
De Făcut O Compunere Descriptivă Cu Textul Drum Prin Campie
La Hanul Jupanului Dumitrache Poposesc Mai Multi Musterii. Alcatuieste Pentru Fiecare Cate Un Meniu Pe Marimea Pungii Sale.