RO Study
👤
Rosaura1
Rosaura1
09-02-2017
Matematică
a fost răspuns
√1600,√1024 vă rog foarte mult
Răspuns :
Stoicadenny
Stoicadenny
09-02-2017
√1600=40
√1024=32
Sper ca te-am ajutat. Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutați-mă Repede
Notează Înțelesul Expresiilor Următoare Nu Avea O Inimă Rea A Venit O Idee Nu Se Poate Împăca Cu Gândul Acasă Adânc Aer În Piept Mă Simt Ascuțit La Minte
19. Aratați Ca 19 | A , Pentru Oricare N ∈N Unde A = 2 ^ N * 15 ^ N + 2 ^ (n + 2) * 3 ^ (n + 1) * 5 ^ N + 2 * 3 ^ (n + 1) * 10 ^ N
- Considerăm E(x) = (2x + 1)² - (x − 1)² + (x − 2)(x + 2) - 3x² + A) Calculaţi E(-5). B) Arătaţi Că E(n) Este Număr Natural Pătrat Perfect, Pentru Oric N'
27 Se Consideră Mulțimile: A = {xe Z|-3 < X≤ 1} Şi B = {x E ZI-5 ≤ X < 0}. Determinați AUB, An A\B Şi B\A. Rezolvare:
Cerinta:completati Tabelul Cu Cuvinte Potrivite ,conform Cerintelorcuvintele Date: A Aparea, Sincer, Prietenos, Vorbaret, Limpede, Darnic, Suparat
Fill In The Missing Words.1. This Isn't Exactly What I ..... In Mind. 2. Her Umbrella Is Red ...... Wooden Handle.3. She....... Be 16 Years Old. She Looks Olde
Descrie Într-un Scurt Text O Întâmplare Asemănătoare Cu Cea Din Textul Stelută Salvatorul De Zenobia Niculiță În Care Ai Fost Personajul Principal
Scris Ca O Putere A Lui 7, Numărul 343⁹ Devine
Dimensiuni Mici Ale Acestuia .mersi