RO Study
👤
Princess52
Princess52
09-02-2017
Limba română
a fost răspuns
3 ex cu sinonime, antonime, omonime
Răspuns :
Bibliophile14
Bibliophile14
09-02-2017
Sinonime: calator-drumet
Antonime: cald-rece
Omonime: broasca (animal)-broasca (de la usa)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa Imi Faceti Si Mie Relatia Dintre Egor Si Domnisoara Christina ? Va Rog
Creati Enunturi Expresive In Care Substantivul,,miscare'' Sa Primeasca Determinarea Unor Epitete Prin Care Sa Sugereze Urmatoarele Stari:emotie,furie,frica.
-2a+2+(b+2) Cat Face?? Si Paranteza Aia De La B+2 Nu.i Greseala.
Bunaa, Am Si Eu Nevoie De Ajutor La Acest Exercitiu: Determinati Valorile Parametrului M∈ R* Pentru Care Punctul M(m;-1) Se Gaseste Pe Graficul Functiei f:R⇒R
Consideram Nr. 3.2 4.5 1.6 Si Xa) Daca 0.7=x Cat Este Media Aritmetica A Celor Patru Nr. De Mai Sus?b) Aflati X Pentru Care Media Aritmetica A Celor 4 Nr. Consi
Clasa 2 Help.Scrie Cate Trei Cuvinte Care Sa Aiba Grupurile "ge","gi","ghe",respectiv "ghi",la Inceput,la Mijloc Si La Sfarsit.
A La Patrat + B La Patrat = Cu C La Patrat. Care E Teorema?
Expirma Parerea Despre Fusul Se Invartea harnic dar Singur!! Va Rog Mult! Ajutati-ma
Diagonalele Unui Dreptunghi Au Lungimile Egale Cu 6 Cm Si Fac Un Unghi De 60 De Grade. Determinati Lungimile Laturilor.
Intrun Dulap Sunt 305 Carti Iar In Celalat Cu 67 Mai Putin, Cite Carti Sunt In Total Daca Au Mai Ramas 120 Iar Un Sfert Sunt Imprumutate?