RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-02-2017
Engleza
a fost răspuns
Write 8 sentences about a museum, a gallery or a zoo
Răspuns :
MariaValentina259
MariaValentina259
08-02-2017
Last day I went to a museum.
I saw a lot of pictures.
I meet a popular painter.
I did a lot of photos.
I bought a guide of the museum.
I learned about colors.
I saw some wird painting ways.
I participated to a licitation.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subiectul I Scrie Pe Foia De Test Unitatea De Măsură În Sistemul Internațional De Unitați Cores- Punzătoare Pentru Următoarele Mărimi Fizice: A Masă; B Densitat
To Complete The Definitions. 1. An Area Of Land Where Animals Are Not In Danger Is Called A 2. A Large Water Bird Which Catches Fish For Food Is A 3. Any Bird T
Ma Gândesc La Un Numar,il Impart La 8,scad Din Cât Vecinul Mai Mare Al Lui 5 Si Obtin.la Ce Numar M-am Gandit?
4 Put The Verbs In Brackets Into The Present Perfect Or Past Simple, As In The Example. Hytta 1 A: Have You Ever Been (you/ever/go) To A Circus? B: Yes, I......
Va Rog Exercițiul 4 Cu Explicație Pas Cu Pas !!!! Mulțumesc !!!
C 72,56-5; G 7,29 0,7; A Un Magazin S-au Vândut Dimineață 92,55 M De Stofă Iar După 5 Calculați: A 1,5-6; E 44,32-1,5; B 8,4 10; F 4,3 -0,25; D 14,052-8; H 0,17
,,Vorba E C-am Câştigat Şi,-nsfârşit,am Răsuflat Partea Mea, Intr-adevar, Tema Forgi Am Avut Un Sfert De Măr, Împărţind Un Măr Creţesc; Nu Cumva Ca Să Jicnesc P
49. Într-o Cutie Sunt 10 Bile Albastre, 12 Bile Galbene Şi 16 Bile Verzi. Care Este Numărul Minim De Bile Care Trebuie Extrase Fără A Ne Uita Pentru A Fi Siguri
Vă Rog Dau Coroană‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Vă Rog Ajutați-mă Am Nevoie De Compunere Cât Mai Repede (exercițiul 8)