Răspuns :
Consider ca secvența citată constituie o figurile de stil ( personificare , epitet și metafora ) ce au in prim-plan nostalgi și inocenta copilăriei . Prin intermediul , imaginii artistice , autorul evidențiază clipele unice, de basm ale copilăriei tapițate cu deosebite zâmbete dulci de copil mic . Sentimentele transmise de aceasta expresie sunt de respect , de minunăție fata de frumoasele momente ale copilăriei . Cred și presupun ca am dreptate , deoarece aceste amintiri , dorințe , vise și speranțe din perioada minunata a copilăriei nu pot sa fie uitate . Este o vreme atât de vrăjită, care te atrage spre ea cu o forța magica . Susțin acest lucru pentru ca , copilaria nu este o perioada ca celelalte , ci una care te farmeci cu poveștile străvechi , uitate prin somn spuse încet in poala bunicii ce mirosea a migdale și miere dulce . Când afirm acest lucru , m-a bazez pe unicele momente amintite din copilăria mea . In concluzie , pot spune ca Copilăria este cel mai frumos moment din viața , pe care nu îl poți uita nicicând . &cu plăcere &