RO Study
👤
VICTORIA199623
VICTORIA199623
08-02-2017
Limba rusă
a fost răspuns
50 puncteee
urgent
sa fie corect
Răspuns :
Deoarece
Deoarece
08-02-2017
1. Здравствуй, солнце да утро весёлое (что?) - неодушевлённые предметы
2. Давно, друзья весёлые, простились мы со школою (кто?) - одушевлённый
3. Куда ты, светлый ручеёк, стремишься (что?) - неодушевлённый
4. Дорогие гости, милости просим за стол (кто?) - одушевлённый
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2Uneşte Fiecare Lună De Vară Cu Denumirea Populară Corespunzătoare. Scrie Alăturice Sugerează Această Denumire.iuniegustariuliecireşaraugustcuptor
Ma Poate Ajuta Cineva,va Rog
Vă Rog Dau Multe Puncte Și Coroană Și Inimă!![Completați Fișa De Lectură Din Imagine, ( Bubico De 'I.L Caragiale) VĂ ROG DAU PUNCTE ȘI COROANĂ ȘI ININĂ ȘI MĂ AB
Test Final(Se Acordă Notă,10p Din Oficiu)1.Din Ce Este Făcută Creta Care Se Mănâncă?Creta De Mâncat Este Făcută Din Zahar Pudra Și Apa Pusa La Congelator.Doar A
Un Discurs În Care Sa Spui Dece Meriți Media 7 La Disciplina Logica Argumentare Și Comunicare La Sfârșitul Sem 2,utilizând Tehnicile De Argumentare Studiate(con
An Nevoie De Ajutor!
B) 4 X (a - 5) - 14 = 50 D) [12 + 3x (2 Xa + 1)] = 24 F) [(3 Xa-2) 5 - 11:2 + 5 = 7: H) 3 + 4 X 6 Xa-1)]:47 +9= 10 D3 + 7 X 145 - 3 X ( 4a + 3) = 3.Dau Coroana
1. A) Axa Numerelor Este O Dreaptă b) Desenează O Axă A Numerelor. ...... • Originea Este • Unitatea De Măsură Este c) Oricărui Punct De Pe Axă Îi Corespunde Un
Cum Se Numește Documentul Justificativ Pentru Evidențierea La Sfârșitul Zilei A Numerarului Existent În Casierie, Corespunzător Mărfurilor Comerciale?
Va Rog Ajutați-mă Este La M2 Lăcătușerie Îmi Trb Urgent