RO Study
👤
Marinrobert984
Marinrobert984
07-02-2017
Matematică
a fost răspuns
√3675 ajutor ddescompuneti
Răspuns :
Ignatovvlad201
Ignatovvlad201
07-02-2017
√35²×3
√35²√3
35√3..............
Answer Link
Аноним
Аноним
07-02-2017
√
3.675 =
√
3 x 5
²
x 7
² = 5×7√3 = 35√3
.............................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul ABC, D Apartine Lui AB , E Aprtine Lui AC Si DE Perpendicular Cu BC. AD=4cm DB=6cm AC=15cm BC=18 Cm. DE=?
Buna Ajutati-ma Va Rog. Repede. Face-ti O Compunere Descriptiva A Unui Peisaj Nocturn De 80-100 Cuvinte In Care Sa Folositi Substantivele: Luna, Stele, Bolti, L
ARGUMENTEAZA URMATOAREA AFIRMATIE CAT MAI SCURT APA ESTE O MARE BOGATIE A PAMANTULUI
Bună . Am Nevoie De Puţin Ajutor ! Am De Făcut Un Eseu Pe Tema : " O ISTORIE INTERESANTĂ " (adică O Întîmplare) . Vreau Cît Mai Multe Idei, Cea Mai Cea V-a Fi
Vreau O Problema La Geometrie teoria De La : Drepte Paralele Intersectate De O Secanta cuvinte Cheie : #scari Si Podete
Media Aritmetica A Doua Numere Este Egala Cu 15.Daca Unul Di Numere Este Egal Cu 9, Aflati Celalalt Numar
Precizeaza Motivul Pentru Care S A Utilizat Paranteza Rotunda Din Fragmentul ... . Iar ,cand Vine La O Sfanta Manastire N Are Dece Se Uita Groaznic.Cand Vi
Aflati Un Numar Stiind Ca Daca 5supra6 La O Treime Din El Obtinem 13 Supra 12
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 24, 48 Si 40 Da De Fiecare Data Restul 17 Si Caturi Nenule.
Eu Stiu: