RO Study
👤
OanaMihalcea
OanaMihalcea
07-02-2017
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana !!! URGENTA !!!
Răspuns :
Miclatoate
Miclatoate
07-02-2017
1.scrie la următorul punct din adâncimi..........până la din văzduhuri
2. nominativ
restul nu stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Spuneti Un Loc/excursie Din Moldova De Neuitat Va Rog Detalii Despre Aces Loc Dau Coronita Si Multumesc Si Puncte
Importanta Si Rolul Rezervatiilor Si Parcuriilor? va Rog Ajutati-ma, Va Multumesc!!!!!!!!!
Amelia Are 2 Bacnote De 10 Lei,3 Bacnote De 5 Lei,4 Monede De 50 De Bani Si 5 Monede De 10 Bani.ea Cumpara 2 Cutii De Ciocolata Cu 5 Lei Cutia,o Carte Cu 10 Lei
Lungimea Unui Teren Dreptunghiular Este De 75 M ,iar Latimea 4/5 Din Lungi,e. In Jurul Acestui Teren Se Planteaza Plopi , La Distanta De 5 M Unul De Altul . Cat
A) (6+879*76-48150:45):10-4575 b) Câtul Dintre Un Număr Natural A Și Un Număr Natural De Două Cifre Este De 49 De Ori Mai Mic Decât Restul. Știind Că Restul Împ
Ajutorrr,plss Cum Imi Dau Seama De Functia Sintactica Mai Repede?
Puteti Sa Imi Spuneti O Compunere Cu Titlul Planuri De Vacanta ?
Buna Azi Dau Teza !!!!!!! La Romana .. Clasa A 7-a Si Nu Stiu Cum Sa Explic Rolul Virgule In Diferite Situatii Si La Prti De Vb Si F Sintactice Nu Prea Stiu Va
Aratati Ca Un Triunghi Isoscel Care Are Un Unghi Cu Masura De 60 De Grade Este Echilateral
Spunetim O Propozitie Cu Schema Asta Substantive Comun Atribut Supstantiv Comun Predicate Verb