RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-02-2017
Geografie
a fost răspuns
Punctul doi va rog imi trebuie urgent
Răspuns :
Cristiancucu99
Cristiancucu99
12-02-2017
2 a)Datorita configuratiei tarmului si abaterii Fortei Coriolis spre dreapta in emisfera nordica asupra Curentului Atlanticului de Nord care determina astfel o desfasurare aproape meridionala/sudica.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face Rezumatul Unui Text ?
Suma Lungimilor Unui Cub Este Egala Cu 240. Muchia Cubului Are Lungimea Egala Cu? VA ROG DIN SUFLET!
Se Consideră Funcţia [tex]$f: \mathbb{R} \rightarrow \mathbb{R}, F(x)=2 X^{4}-4 X^{2}-3$[/tex]. 5p A) Arătați Că [tex]$f^{\prime}(x)=8 X(x-1)(x+1), X \in \mathb
Determinaţi Volumul De Oxigen, Exprimat În Litri, Măsurat La [tex]$127^{\circ} \mathrm{C}$[/tex] Şi Presiunea De 5 Atm, Stoechiometric Necesar Obţinerii A 10 Mo
Va Rog Am Nevoie Urgent
Am Nevoie De Rezolvarea Acestui Subpunct Urgent! Dau Coroană La Cel Mai Bun Răspuns!
Arata Ca N La A Treia Minus N Este Divizibil Cu 6.
Descriere Gradina Botanica Bucuresti. Va Rogggg Cattt Mai Repede . Dau Coroana
Analizați Fiecare Enunț Si Alegeți Litera A Dacă Răspunsul Este Adv Sau Litera F Dacă Este Fals A. F. 1. Agroturismul Se Poate Practica În Zonele În Care Locuit
O Garnitură Feroviară TGV (tren De Mare Viteză) Având Masa [tex]$M=270$[/tex] T A Stabilit Recordul Mondial De Viteză Pe Calea Ferată În Timpul Unei Călătorii P