RO Study
👤
Damaris5
Damaris5
07-02-2017
Matematică
a fost răspuns
Transformati in fracti ordinare a)21,4(81)
Răspuns :
Adrianpopescu971
Adrianpopescu971
07-02-2017
21481-4 supra 10099 sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine A Scris Rascoala.?
Fie triunghiul Isoscel ABC Cu AB=AC.In Exteriorul Triunghiului Se Construieste Triungiurile Dreptunghice ABM Si ACN Cu M(ABM)=(ACN)=90 Grade Si BM=CN.Aratati C
Unghiul Format De Laturile Neparalele Ale Unui Trapez Ioscel Formeaza Un Unghi Cu Masura 112 Aflati Masurile Unghiurilor Trapezului
Astept RaspunsUn Milion Este 10 La Puterea...
A.In Câte Zerouri Se Termina Produsul Primelor 25 De Numere Naturale Nenule? B.Care Este Cea Mai Mare Valoare Posibila A Sumei A Doua Numere Naturale Al Căror P
Știe Cineva Măsura Versurilor Si Ritmul operei Literare "Miezul Iernii" De Vasile Alecsandri?
Am Nevoie De Ajutor La Aceste Probleme Urgent!1. Rezolvati Ecuatia 1/2*x-2/3=1/3*x+1/22. Aratati Ca [tex](7n+8,6n+7)=1[/tex] pentru Orice N Apartine Numerelor N
Fie A,b ∈ R Astfel Incat A+b=2[tex] \pi [/tex] . Aratati Ca Sina X Sinb [tex] \leq [/tex] 0
Care Este Legatura Dintre Numarul De Nucleoni Si Numarul De Moli? (heliul Cu 24,092 Nucleoni Cati Moli Are?)
Explica In Maximum 5 Randuri Semnificatia Versului "S-aduc Cu Tine Mi-este Toata Fala" ( Mihai Eminescu , Cartile )