RO Study
👤
IonMM
IonMM
06-02-2017
Religie
a fost răspuns
Cine a fost Isus???????????
Răspuns :
Emmyjennner02
Emmyjennner02
06-02-2017
In primul rand se scrie "Iisus" "Isus" insemnand magar. Iisus este fiul lui Dumnezeu, Mantuitorul, cel care s-a jertfit pentru noi oamenii, din iubirea s-a infinita pentru noi, este un simbol al credintei crestine
Answer Link
Аноним
Аноним
06-02-2017
Isus este Fiul lui Dumnezeu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Loc De Joacă Sau Livrat 368 De Jetoane Cu Litere Și De 43 De Ori Mai Multe Jetoane Cu Cifre Câte Sezoane Cu Cifre Sau Livrat Formulează Întrebarea Astfel
Propozitia Asta Este Corecta:?My Friend HAVE Two Sisters
Unde Se Aud Clinchetele De Zurgalai ? (lectia Iarna De Vasile Alecsandri) Va Rog Repede Dau Coroana
Cn Imi Da Rime? Dar Sa Si Aiba Un Fel De Logica Gen.....baiat -> Neastamparat cuvintele Sunt : Masina,casa,tractor,oras,sat,bloc
Explica Virgula In Secventa "Unde Esti, Unde, Casa Uitata?" am Nevoie Urgent.
Utilizeaza Adecvat In Enunturi Urmatoarele Ortograme:va/v-a.
Imi Poate Explica Cineva Cum Functioneaza Fisierele In C++ (CodeBlocks) , Adica Sa Imi Explice Programele Cu Include Fstream?
Propozitia Asta Este Corecta:?My Friend HAVE Two Sisters
1.Identifica Predicatele Din Enunturile Următoare Și Analizeaza-le: • Sportivul A Ieșit Campion. • Prietenul Meu A Devenit Avocat. • El A Rămas Același. • Pr
Rugaminte..... Unui Numar De 3 Cifre I Se Asaza In Fata Cifra 6. Din El Se Scade Numarul Initial, Apoi 785. Ce Numar Se Obtine?