RO Study
👤
Amalia01
Amalia01
05-02-2017
Religie
a fost răspuns
Va rog mult,primul exercițiu!
Răspuns :
Anamaria339
Anamaria339
06-02-2017
ainonimele sunt :stampila sigiliu urma am-
prenta. Lui i sa pus sigiliu, El a lasat o amprenta , Primarul a pus stampila pe act ,Ea a lasat o urma la locul faptei
succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Trapez Dreptunghic Cu Diagonalele Perpendiculare Are Lungimile Bazelor Egale Cu 12 Cm Si 27 Cm. Lungimea Inaltimii Trepezului Este Egala Cu.........cm.URGENT
Se Considera Functia F : R ⇒ R, F(x) = 1 - 2x.a) Determinati Coordonatele Punctelor De Intersectie Ale Graficului Functiei F Cu Axele De Coordonate;b) Rezolvati
Salut , Nu Prea Ma Descurc Cu Predicatele Nominale Si Asta Ma Incurca Si La Sintaxa Frazei , Daca Poate Cineva Sa-mi Explice Cum Sta Treaba , Multumesc !
Dupa O Scumpire Cu 10% Urmata De O Ieftinire Cu 10 % Un Obiect CostaDupa O Scumpire Cu 10% Urmata De O Ieftinire Cu 10 % Un Obiect costa 99 Lei.Calculati Pretul
Va Rog ,sa Imi Explicati Si Mie Cu Direct Proportionale.Multumesc!
Construieşte O Frază Alcătuită Din Două Propoziţii În Care Să Existe O Propoziţie Subordonată predicativă, Introdusă Prin Conjuncţia Subordonatoare "să". Multum
Cum Se Prescurteaza Dumneavoastra?
Sa Se Demonstreze Ca (1+sqrt2013)^7+(1-sqrt2013)^7 Apartine N.
In Majoritatea Variantelor De Examen,la Functii Iti Da De Exemplu F(x) = x-2 Si Iti Cere Sa Reprezinti Grafic Functia.Ii Dai Tu Ce Valori Vrei?
Poate Cineva Sa Rezolve Si Sa-mi Explice Si Mie ... Eu Nu Am Invatat Asa Cv :))